Hurom HT storcător vertical cu presare la rece

Hurom HT

Hurom HT

Hurom România adaugă la lista modelelor disponibile un nou storcător lent cu presare la rece, de generația a doua, cu un design deosebit, finisaje de calitate excepțională, construcție robustă, rezistent și fidel. Hurom HT completează gama de aparate Hurom, devenind cel mai accesibil aparat de generația a două, în condițiile în care nu s-a făcut rabat la calitatea materialelor folosite sau la tehnologia înglobată în produs. Sistemul de presare se bazează pe un ax melcat cu două capete de tăiere, pentru a mărunți mai bine fructele și legumele, asigurând un randament mai bun, omogenizarea perfectă a sucului produs, textură uniformă și capacitatea de a stoarce la fel de repede ca și alte aparate dar la un număr mai mic de rotații pe minut. Se învârte la 42 de rotații pe minut ceea ce înseamnă că păstrează în sucul proaspăt stors vitaminele, mineralele și enzimele conținute de fructele, legumele sau frunzele procesate, mai bine decât storcătoarele care funcționează la viteze mai mari, reacțiile oxidative fiind încetinite semnificativ. Storcerea lentă, prin presare la rece garantează obținerea unui suc delicios, bine omogenizat, care păstrează culoarea și gustul natural al fructelor, legumelor sau fructelor pe care le stoarceți. Beneficiază de clapetă de control a evacuării resturilor ceea ce vă permite să reglați presiunea de stoarcere și astfel să corectați textura sucului în timpul procesării. Procesarea la presiune mai mare înseamnă un conținut mai mare de pulpă în sucul proaspăt stors deci mai mult din fructul sau leguma procesată iar opțiunea de a procesa la un nivel mai scăzut al presiunii produce un suc mai lichid, cu mai puțină pulpă. Toate aceste modificări pot fi făcute foarte simplu, în timp ce stoarceți, doar ajustând poziția clapetei de control a evacuării resturilor Multiplele sisteme de siguranță previn apariția accidentelor casnice dar și deteriorarea aparatului iar consumul redus de energie face ca aparatul să fie foarte eficient și prietenos cu mediul. Este ușor de montat/demontat, având doar 4 piese care trebuie asamblate, acestea nu sunt contondente sau dificil de plasat la locul lor iar calitatea materialelor din care sunt fabricate acestea denotă proiectare ingenioasă și atenție la detalii. Dincolo de sucurile de fructe, legume și/sau frunze pe care le puteți stoarce cu acest aparat, se poate obține lapte din migdale, soia, nuci, caju, delicioase smoothies sau chiar înghețată*.
*Consultaţi manualul de utilizare al storcătorului Hurom HT şi condiţiile în care se poate face înghețata

Specificaţii


5,30 KG

Garanție: 2/10 ani

220-240 V, 50 Hz,
150 W

Motor cu inducție, monofazat

500 ml

Max. 30 de minute

254x194x415mm

Plastic

Recenzii

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii de afişat.

Lasă o recenzie

Testează aparatul

Hurom România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa, pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte, iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Alegeți produsul, pe baza opiniilor deja formate sau vă puteti adresa unui specialist Hurom România care vă poate face o recomandare în funcție de nevoile dumneavoastră. Faceti solicitarea de testare a storcatorului prin presare la rece Hurom, fie telefonic, fie prin intermediul formularului de contact / e-mail (info@huromromania.ro)
2. Echipa Hurom România vă trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.
3. Veți achita curierului valoarea produsului, aceasta reprezentând garanția faptului că aparatul va fi restituit, în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele acestuia.
4. Puteți testa aparatul timp de 4 zile,
a) Dacă v-ați convins și produsul s-a ridicat la așteptările dumneavoastră, vă rugăm să contactați echipa Hurom România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi necesar să mai achitați alte sume. Echipa Hurom România va expedia in 24h produsul nou, în mod gratuit. Va rugam să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului.
b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră și echipa Hurom România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă in maxim 3 zile lucrătoare.***
*testarea aparatelor se face conform instrucțiunilor de folosire, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acestea pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și funcțională ireproșabilă și sunt igienizate după fiecare utilizare.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, reprezentând contravaloarea transportului tur/retur și a procesului de igienizarea a aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze.
Acest serviciu este valabil doar pentru Romania

Galerie foto

Video