Hurom HQ storcător vertical cu presare la rece

Hurom HQ

Hurom HQ

HQ, un storcător cu IQ ridicat!

Experiența Hurom în construirea de storcătoare lente cu presare la rece, materialele de calitate excepțională, răbdarea și precizia inginerilor coreeni au dat naștere unui nou aparat deopotrivă performant și accesibil. Hurom HQ este construit pentru a rezista și a satisface mereu exigențele celor dornici să consume fructe, legume și frunze în forma cea mai apropiată de starea lor naturală.Tehnlogia Slow Squeezing System permite rezultate excelente din punct de vedere al eficienței și al conservării energiei vitale din fructe, legume și frunze. Acest aparat se adresează atât pasionaților cât și celor care doresc să consume ocazional sucuri din fructe sau legume sau să prepare smoothies, piureuri, suc de roșii, lapte de migdale, nuci sau soia. Hurom HQ face față cu brio solicitărilor zilnice, vă va încânta cu sistemul său lent și silențios de stoarcere și cu faptul că resturile rămân foarte uscate, ceea ce este bun în fructe/legume și frunze fiind transformat într-o băutură sănătoasă și gustoasă care păstrează aroma și culoarea ingredientelor pe care le stoarceți. Aparatul are la bază tehnologia Hurom de ultimă generație, Hurom HQ fiind cel mai accesibil model din generația a treia, fără ca acest lucru să însemne rabat de la calitatea consacrată Hurom sau modificări ale performanțelor. Hurom HQ are un design simplu, elegant, minimalist, datorită dimensiunilor reduse își va găsi loc chiar și în cele mai mici bucătării, acest aparat fiind soluția practică pentru cei care trăiesc într-un tumult continuu și au nevoie de energia fructelor și legumelor. Vă recomandăm cu căldură acest storcător inteligent de fructe, legume și frunze, pentru că ne dorim să trăiți 100 de ani.

Specificaţii


4,50 KG

150 W

220-240 V, 50 Hz

Motor cu inducție, monofazat

450 ml

Max. 30 de minute

192x176x398mm

Plastic

Recenzii

Ultimele recenzii

Merita toti banii

May 9, 2017

Am de 3 ani si sint multumita, desi este din prima generatie merge perfect. La generatia noua va rog sa afisati si preturile, asa cum era la prima generatie de storcatoare.

—Pintea Ana

Generaţia Alpha, un real progres

May 3, 2017

Am cumpărat recent acest produs, iar tot ce pot spune este că îmbunătăţirile aduse acestei generaţii sunt peste aşteptări. Aparatul este foarte silenţios şi procesează sucul în condiţii excelente. La capitolul design, noul aparat Hurom HA m-a impresionat cel mai mult, potrivindu-se perfect în bucătărie. Aşadar, pot spune că trecerea de la vechiul meu aparat (Hurom HH) reprezintă un succes şi recomand acest produs tuturor!

—Octavian Popa

Lasă o recenzie

Testează aparatul

Hurom România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Alegeți unul dintre modele, pe baza opiniilor deja formate sau adresându-vă unui specialist Hurom România care vă poate face o propunere în funcție de nevoile dumneavoastră. Ne transmiteți dorința de a testa un aparat telefonic sau prin intermediul formularului de contact/e-mail.
2. Echipa Hurom România va trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.
3. Veți achita curierului suma de pe factura, acesta fiind de fapt garanția faptului că veți returna ulterior aparatul în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele aparatului.

4. Puteți testa aparatul timp de 4-5 zile, apoi, trebuie să contactați echipa Hurom România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi nevoie nevoie să mai achitați alte sume sau de a îl returna și a primi înapoi sumele plătite într-un cont al cărui cod IBAN trebuie să ni-l furnizați.
a) în cazul în care doriți un aparat nou, în schimbul celui testat, echipa Hurom România va expedia de îndată produsul nou, în mod gratuit, curierul care vă aduce aparatul nou îl va prelua pe cel testat. Trebuie, totuși să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului.
b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră, în acel cont, echipa Hurom România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă.***

*testarea aparatele se face conform unor condiții clare, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant al Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acesta pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și foarte bună și sunt igienizate după fiecare folosire.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, considerând această sumă ca fiind contravaloarea transportului retur și a manoperelor cu igienizarea aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze

Galerie foto

Video