Hurom HH Turbo storcător vertical profesional, cu presare la rece

Hurom HH Turbo

Hurom HH Turbo storcător vertical profesional, cu presare la rece

Așa cum sugerează și denumirea, Hurom HH Turbo storcător vertical profesional, cu presare la rece este un aparat care procesează într-o viteză superioară celorlalte aparate din gama noastră. Îl recomandăm acelora dintre dumneavoastră care au afaceri în acest domeniu sau celor care procesează cantități mari de fructe/legume sau frunze și au nevoie ca totul să se întâmple mai repede. Aparatul prezintă toate caracteristicile obișnuite ale unui aparat Hurom dar modificările aduse de noi acestui aparat îl fac să proceseze ingredientele mai repede dar să păstreze avantajele presării lente, la rece. Ansamblul de procesare al aparatului este unul de generația a doua iar baza aparatului este cea mai robustă pe care o avem. Acest mix de tehnologie, robustețe și o viteză de procesare superioară poate să vă garanteze succesul afacerii sau să îmbunătățească radical experiența de utilizator, mai ales în condițiile în care răbdarea nu este punctul dumneavoastră forte. Viteza de procesare variază ușor, în funcție de textura ingredientelor pe care le introduceți, însă, în medie, se situează în jurul valorii de 100 de rotații pe minut. Axul melcat cu două părți tăietoare asigura o eficiență sporită dar și o omogenizare mai bună a sucului, în condițiile în care fructele și legumele sunt mărunțite mai bine înainte de fi stoarse. Clapeta de control a evacuării resturilor, oferă posibilitatea de a regla presiunea de stoarcere și astfel a alege textura sucului în timpul procesării. Procesarea la presiune mai mare înseamnă un conținut mai mare de pulpă în sucul proaspăt stors deci mai mult din fructul sau leguma procesată iar opțiunea de a procesa la un nivel mai scăzut al presiunii produce un suc mai lichid, cu mai puțină pulpă. Toate aceste modificări pot fi făcute în timp ce stoarceți, ajustând poziția clapetei de control a evacuării resturilor. Toate piesele care intră în contact cu sucul dumneavoastră sunt fabricate din materiale de calitate excepțională care nu conțin BPA sau alte substanțe cunoscute sau bănuite că ar dăuna sănătății. Ambele site incluse în pachet sunt din ULTEM, deci, puteți procesa chiar și rădăcinoase foarte dure pentru a obține sucuri, piureuri, nectare, lapte de soia, migdale, nuci, caju, etc. Procesare la viteză superioară, rezultate excepționale, timp câștigat, satisfacție garantată, iată rețeta unei afaceri de succes!

**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 10 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.

Specificaţii


4,80 KG

Garanție: 2/10 ani**

220-240 V, 50 Hz,
150 W

Motor cu inducție, monofazat

300 ml

Max. 30 de minute

223x180x407mm

Plastic

Recenzii

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii de afişat.

Lasă o recenzie

Testează aparatul

Hurom România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa, pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte, iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Alegeți produsul, pe baza opiniilor deja formate sau vă puteti adresa unui specialist Hurom România care vă poate face o recomandare în funcție de nevoile dumneavoastră. Faceti solicitarea de testare a storcatorului prin presare la rece Hurom, fie telefonic, fie prin intermediul formularului de contact / e-mail (info@huromromania.ro)
2. Echipa Hurom România vă trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.
3. Veți achita curierului valoarea produsului, aceasta reprezentând garanția faptului că aparatul va fi restituit, în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele acestuia.
4. Puteți testa aparatul timp de 4 zile,
a) Dacă v-ați convins și produsul s-a ridicat la așteptările dumneavoastră, vă rugăm să contactați echipa Hurom România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi necesar să mai achitați alte sume. Echipa Hurom România va expedia in 24h produsul nou, în mod gratuit. Va rugam să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului.
b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră și echipa Hurom România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă in maxim 3 zile lucrătoare.***
*testarea aparatelor se face conform instrucțiunilor de folosire, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acestea pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și funcțională ireproșabilă și sunt igienizate după fiecare utilizare.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, reprezentând contravaloarea transportului tur/retur și a procesului de igienizarea a aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze.
Acest serviciu este valabil doar pentru Romania

Galerie foto

Video