Hurom HH storcător vertical robust cu presare la rece

Hurom HH

Hurom HH storcător vertical robust cu presare la rece

Storcătorul Hurom HH este acel aparat de poveste pe care ți l-ai dori în bucătăria ta. Este suficient de robust pentru a îl lăsa moștenire nepoților și suficient de avansat tehnologic pentru ca nepoților să li se pară modern. Este, de asemenea, aparatul cu cel mai bun raport de service din portofoliul nostru, însemnând că de-a lungul timpului acest model s-a dovedit a fi cel mai fiabil storcător pe care noi l-am importat. Este un aparat lent, stoarce la 72 de rotații pe minut, designul său plăcut ochiului și avansat din punct de vedere tehnologic a câștigat premiul RED DOT DESIGN AWARD. Bolul de 500 ml reprezintă o alternativă convenabilă, capacitatea sa fiind suficientă pentru a amesteca două porții (250 ml) de suc. Este un aparat eficient iar construcția ingenioasă îl face foarte stabil și silențios, nivelul vibrațiilor și al zgomotelor produse în timpul stoarcerii este minim. Dopul de blocare al gurii de evacuare a sucului vă permite să amestecați sucul în interiorul aparatului iar sistemul facil de auto-curățare vă oferă siguranța faptului că aromele, texturile și culorile nu se vor amesteca procesând ingrediente diferite. Toate piesele care intră în contact cu sucul dumneavoastră sunt fabricate din materiale de calitate excepțională care nu conțin BPA sau alte substanțe cunoscute sau bănuite că ar dăuna sănătății. Garanția extinsă este dovada faptului că aparatul a fost proiectat să reziste și să performeze în orice condiții, asigurându-vă de faptul că veți obține mereu același rezultate surprinzătoare, indiferent că procesați mere, portocale, rodie, iarbă de grâu sau fructe de pădure. Sita grosieră inclusă în pachet poate fi utilizată pentru a obține delicioase piureuri din fructe sau suc de roșii cum nu ați mai băut vreodată. Este ușor de montat/demontat, având doar 4 piese care trebuie asamblate, acestea nu sunt contondente sau dificil de plasat la locul lor iar calitatea materialelor din care sunt fabricate acestea denotă proiectare ingenioasă și atenție la detalii. Dincolo de sucurile de fructe, legume și/sau frunze pe care le puteți stoarce cu acest aparat, se poate obține lapte din migdale, soia, nuci, caju, fără nici un efort. Achiziția unui storcător Hurom HH storcător vertical robust cu presare la rece înseamnă începutul unei vieți mai sănătoase și mai lungi!

**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 10 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.

Specificaţii


6,10 KG

Garanție: 2/10 ani**

220-240 V, 50 Hz,
150 W

Motor cu inducție, monofazat

500 ml

Max. 30 de minute

237x167x398mm

Plastic

Recenzii

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii de afişat.

Lasă o recenzie

Testează aparatul

Hurom România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Alegeți unul dintre modele, pe baza opiniilor deja formate sau adresându-vă unui specialist Hurom România care vă poate face o propunere în funcție de nevoile dumneavoastră. Ne transmiteți dorința de a testa un aparat telefonic sau prin intermediul formularului de contact/e-mail.
2. Echipa Hurom România va trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.
3. Veți achita curierului suma de pe factura, acesta fiind de fapt garanția faptului că veți returna ulterior aparatul în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele aparatului.

4. Puteți testa aparatul timp de 4-5 zile, apoi, trebuie să contactați echipa Hurom România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi nevoie nevoie să mai achitați alte sume sau de a îl returna și a primi înapoi sumele plătite într-un cont al cărui cod IBAN trebuie să ni-l furnizați.
a) în cazul în care doriți un aparat nou, în schimbul celui testat, echipa Hurom România va expedia de îndată produsul nou, în mod gratuit, curierul care vă aduce aparatul nou îl va prelua pe cel testat. Trebuie, totuși să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului.
b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră, în acel cont, echipa Hurom România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă.***

*testarea aparatele se face conform unor condiții clare, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant al Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acesta pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și foarte bună și sunt igienizate după fiecare folosire.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, considerând această sumă ca fiind contravaloarea transportului retur și a manoperelor cu igienizarea aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze

Galerie foto

Video