Hurom HG Evolution storcător vertical cu presare la rece

Hurom HG Evolution

Hurom HG Evolution storcător vertical cu presare la rece

Îmbină armonios formele elegante, materialele nobile și tehnologia modernă de stoarcere și este parte a gamei Premium de la Hurom, HG Evolution beneficiază de toate inovațiile Hurom în domeniul stoarcerii lente prin presare la rece și reprezintă varianta optimă pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc tehnologie de vârf, finisaje excepționale și design modern în același timp. Sistemul de stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut asigură un conținut maxim de minerale, vitamine, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors, reducând la minim nivelul și numărul proceselor oxidative. Noul ax melcat cu două părți tăietoare asigura o eficiență sporită dar și o omogenizare mai bună a sucului, în condițiile în care fructele și legumele sunt mărunțite mai bine înainte de fi stoarse. Clapeta de control a evacuării resturilor, oferă posibilitatea de a regla presiunea de stoarcere și astfel a alege textura sucului în timpul procesării. Procesarea la presiune mai mare înseamnă un conținut mai mare de pulpă în sucul proaspăt stors deci mai mult din fructul sau leguma procesată iar opțiunea de a procesa la un nivel mai scăzut al presiunii produce un suc mai lichid, cu mai puțină pulpă. Toate aceste modificări pot fi făcute în timp ce stoarceți, ajustând poziția clapetei de control a evacuării resturilor. Toate piesele care intră în contact cu sucul dumneavoastră sunt fabricate din materiale de calitate excepțională care nu conțin BPA sau alte substanțe cunoscute sau bănuite că ar dăuna sănătății. Carcasa din inox și butoanele nichelate precum și tușele moderne de design subliniază distincția acestui aparat care se evidențiază ușor atât din punct de vedere vizual însă și ca și performanțe, de îndată ce începe să fie utilizat. Ambele site incluse în pachet sunt din ULTEM, deci, puteți procesa chiar și rădăcinoase foarte dure pentru a obține sucuri, piureuri, nectare, lapte de soia, migdale, nuci, caju sau chiar și înghețată*. Noblețea și puterea făcute disponibile de Hurom într-un singur pachet.

*consultați manualul de utilizare și condițiile în care poate fi obținută înghețată cu Hurom HG Evolution storcător vertical cu presare la rece
**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 10 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.

Specificaţii


5,50 KG

Garanție: 2/10 ani**

220-240 V, 50 Hz,
150 W

Motor cu inducție, monofazat

500 ml

Max. 30 de minute

224x160x418mm

Inox

Recenzii

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii de afişat.

Lasă o recenzie

Testează aparatul

Hurom România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa, pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte, iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Alegeți produsul, pe baza opiniilor deja formate sau vă puteti adresa unui specialist Hurom România care vă poate face o recomandare în funcție de nevoile dumneavoastră. Faceti solicitarea de testare a storcatorului prin presare la rece Hurom, fie telefonic, fie prin intermediul formularului de contact / e-mail (info@huromromania.ro)
2. Echipa Hurom România vă trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.
3. Veți achita curierului valoarea produsului, aceasta reprezentând garanția faptului că aparatul va fi restituit, în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele acestuia.
4. Puteți testa aparatul timp de 4 zile,
a) Dacă v-ați convins și produsul s-a ridicat la așteptările dumneavoastră, vă rugăm să contactați echipa Hurom România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi necesar să mai achitați alte sume. Echipa Hurom România va expedia in 24h produsul nou, în mod gratuit. Va rugam să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului.
b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră și echipa Hurom România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă in maxim 3 zile lucrătoare.***
*testarea aparatelor se face conform instrucțiunilor de folosire, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acestea pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și funcțională ireproșabilă și sunt igienizate după fiecare utilizare.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, reprezentând contravaloarea transportului tur/retur și a procesului de igienizarea a aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze.
Acest serviciu este valabil doar pentru Romania

Galerie foto

Video